Themabijeenkomst zelfredzaamheid

Themabijeenkomst zelfredzaamheid

11 januari 2023

Om u te helpen de dingen zo lang mogelijk zelf te blijven doen en om zelf regie te houden over uw dag en uw leven, zijn er tegenwoordig veel handige hulpmiddelen. Met en zonder stekker en ook met en zonder vergoeding van de zorgverzekeraar. Denk aan middelen die helpen bij het aan- en uittrekken van steunkousen, het toedienen van oogdruppels, het uitreiken van medicatie en de inzet van beeldbellen met de zorg via een tablet.

Op woensdag 8 februari organiseert Magentazorg een themabijeenkomst over zelfredzaamheid. Tijdens deze bijeenkomst geven onze professionals u een toelichting bij verschillende hulpmiddelen en kunt u deze ook zelf uitproberen. Tevens kunt u kennismaken met de hulpmiddelen die wij inzetten op de dagbesteding. Daarnaast leggen we u graag uit hoe u deze middelen kunt aanschaffen en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Datum en locatie
De themabijeenkomst zelfredzaamheid vindt plaats op woensdag 8 februari van 14.00 - 16.00 uur in het nieuwe Revalidatiecentrum Magentazorg, Jupiterstraat 10 in Oudorp.

Voor wie?
De bijeenkomst staat open voor zorg aan huis cliënten en hun naasten en revalidanten van het revalidatiecentrum. 

Aanmelden
Aanmelden kan door te bellen naar (072) 575 31 30 of een mail te sturen naar servicecentrum@magentazorg.nl 

Wij zien uw komst graag tegemoet!