Samen sterk tegen corona

Samen sterk tegen corona

4 februari 2022

Door de besmettelijkheid van omikron merken we binnen Magentazorg dat het momenteel steeds lastiger wordt om de roosters rond te krijgen. 

 

 

 

Het ziekteverzuim onder medewerkers is hoog. Magentazorg telt onder de bewoners slechts enkele besmettingen. Echter zien wij het coronagerelateerd verzuim onder ons personeel stijgen. 

Diverse opties worden besproken om toch elke dag goede zorg te kunnen leveren. Denk aan het afschalen van niet noodzakelijke zorg of behandeling, minder activiteiten organiseren in de huizen en het bijspringen van andere medewerkers of familie. Alle creativiteit wordt aangeboord om de waardevolle zorg aan onze bewoners en cliënten te continueren. Maar wij moeten ook reëel zijn: als het aantal coronabesmetting blijft stijgen, komt er wellicht een moment dat wij helaas nee moeten verkopen.

Het zijn voor iedereen lastige tijden en we hopen snel op verbetering. Samen hebben wij dit te klaren. En ziet u mogelijkheden om zelf een steentje bij te dragen en iets in de zorg en welzijn te kunnen betekenen, nodigen we u graag uit!