Revalideren in het water

Revalideren in het water

17 augustus 2021

Na een eerste succesvolle kennismaking met het therapiebad van de Waardergolf in Heerhugowaard eind juli, kwam er een succesvol vervolg op dinsdag 3 augustus jl. In wisselende samenstelling mocht een aantal revalidanten van Revalidatie Magentazorg kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van De Waardergolf.

In het therapiebassin, met een temperatuur van 33°C, konden de revalidanten onder begeleiding van deskundig paramedisch personeel van Magentazorg genieten van de meerwaarde van (warm) water. Je lichaam voelt lichter aan, gewrichten worden minder belast en tijdens het bewegen kunnen spieren en gewrichten zich door het warme water beter ontspannen.

Vervoer van en naar het zwembad werd vanuit Magentazorg verzorgd en de deelnemers toonden zich zeer positief en spraken vol enthousiasme over hoe het therapeutisch zwemmen hen ‘een extra dimensie bood en tot grensverleggende oefeningen stimuleerde’.

Onze dank gaat uit aan naar de Waardergolf in Heerhugowaard en wie weet volgt uit deze zeer geslaagde kennismaking een leuke toekomstige samenwerking!

Fotogalerij

Revalideren in het water
Revalideren in het water