NL doet dag 2023

NL doet dag 2023

14 maart 2023

Het Oranje Fonds organiseerde op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Wij, van verpleeghuis Meander hebben met de NL Doetdag een puzzeltocht door Noord-Scharwoude gelopen met familie, vrijwilligers van buiten ( dat vindt het Oranjefonds erg belangrijk ) en onze eigen vrijwilligers.

Ada: Het was leuk om te zien dat er bewoners zijn die nog veel weten van het dorp…….we zijn begonnen met zingen ,,kom mee naar buiten allemaal ,,halverwege was er een kleine stop bij mijn huis , daar trakteerde mijn man op Engelse drop en gingen we weer zingen: "Bij ons in Langedijk..". 

Na de puzzeltocht werden we ontvangen met thee/koffie en wat lekkers….daarna stond er een Djembé groep klaar van Djembe bedrijf Maryamma uit Alkmaar, om iedereen die mee wilde doen les te geven.

De reacties van de bewoners waren overweldigend, "dit heb ik nog nooit mee gemaakt" en "wat kunnen zij het ons goed leren en wat was dat gezellig", na de les zijn we de middag gaan afsluiten met een drankje en een hapje!

 

Fotogalerij

NL doet dag 2023
NL doet dag 2023
NL doet dag 2023
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.