Magentazorg faciliteert bedrijfse-bikes voor medewerkers

Magentazorg faciliteert bedrijfse-bikes voor medewerkers

19 januari 2022

Dinsdag 18 januari hebben medewerkers van Magentazorg 19 Magentazorg e-bikes in ontvangst mogen nemen. De nieuwe fietsen zijn een cadeau vanuit de organisatie en kwamen als een welkome verrassing voor de medewerkers in deze coronatijd. Magentazorg investeert in e-bikes om haar medewerkers nog beter te kunnen faciliteren bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Alle woonzorglocaties, het revalidatiecentrum, en de zorg aan huis teams van Magentazorg hebben nu de beschikking tot een of meer e-bikes. De nieuwe elektrische fietsen worden ingezet bij het werk in de wijk voor cliënten die zorg aan huis ontvangen. Medewerkers ondervinden minder parkeerproblemen en zijn hierdoor snel bij een cliënt. Daarnaast staan de e-bikes ook ter beschikking als vervoermiddel tussen de 12 locaties van Magentazorg, allen gevestigd in regio Noord-Kennemerland, onderling.

Vitaliteit en duurzaamheid
Magentazorg heeft vitaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan en het gebruik van e-bikes past in deze visie. Tevens zorgt de inzet van de e-bikes ook voor een mooie kostenbesparing; in plaats van de auto te nemen, kunnen medewerkers nu gebruik maken van de bedrijfsfiets.