Koningsdag 2021

28 april 2021

Ook dit jaar werd Koningsdag thuis gevierd. Maar het was heerlijk weer en met allemaal oud hollandse spelletjes en lekkernijen was het een geslaagde dag voor de bewoners in Hoog Duinen. De bewoners werden ok nog eens verrast met een speciale videoboodschap.

Met oranje slingers en accessoires werd Hoog Duinen in de sfeer van Koningsdag gebracht. Eerst een lekkere Hollandse tompouce voor bij de koffie en thee. De bewoners werden gelijk verrast met wel een hele speciale videoboodschap vanuit het Koningshuis. Daarna kon iedereen meedoen aan verschillende spelletjes. Door het huis zoals muntspel, darten en het landspel. Met de lunch kregen alle bewoners een vorstelijke maaltijd en in de middag zat iedereen in de zon te genieten van een oranje cocktail of een advocaatje met slagroom. De avond werd muzikaal afgesloten.

Ook dit jaar vierde we Koningsdag thuis en hebben de bewoners weer volop genoten!

Fotogalerij

Vragen?

Neem contact met ons op:

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.