Konijnen op de Dijckhoeve!

Konijnen op de Dijckhoeve!

22 februari 2021

Sinds vorige week is de Dijckhoeve twee prachtige konijnen rijker; Olaf en Simba. Wat een heerlijk stel is dat zeg! En dit alles is mogelijk gemaakt door Vrienden van Lauwershof. De konijnen zijn feestelijk door bewoners en medewerker ontvangen. 

De Dijckhoeve is twee prachtige konijnen rijker; Olaf en Simba! Zij zijn donderdag 18 februari op de Dijckhoeve feestelijk ontvangen in hun nieuwe buitenverblijf. Olaf en Simba zij op 6 februari opgehaald  bij knaagdieren opvang Reuzenlief in Anna-Paulowna. Door het barre winterweer heeft onze medewerker, Marjan, de konijnen thuis gehouden totdat de temperaturen weer een stuk aangenamer waren. De dag dat de konijnen het nieuwe buitenverblijf op de Dijckhoeve betraden hebben we het feestelijk gevierd met een lekker stuk worteltaart voor de bewoners en personeel. Ed, onze vrijwilliger heeft de konijnen hokken gebeitst en in elkaar gezet. Hier zijn wij Ed ontzettend dankbaar voor! Delinah en Rob van wonen en welzijn hebben geholpen met het inrichten van de konijnenhok met stro, hooi, voer en water.

Fotogalerij

Konijnen op de Dijckhoeve!
Konijnen op de Dijckhoeve!
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.