Koks koken op Zuyder Waert

Koks koken op Zuyder Waert

8 februari 2022

Drie professionele koks van restaurant Otemba uit Amsterdam zijn onlangs op de woningen komen koken.

In 2011 maakte familie Slok een reis naar Vietnam. Dat was het moment waarop Martijn (toen 18 jaar oud), Myrthe (16) en Bastiaan (14) verliefd werden op de Aziatische cultuur. Na vele reizen, gesprekken, ontdekkingen en ideeën werd hun droom realiteit: een Japanse ramen bar naar Amsterdam brengen! Otemba Ramen was geboren, een Japans restaurant maar dan in een modern, westers jasje. Helaas gooide corona roet in het eten en zitten de koks van het restaurant door de lockdown zonder werk.

Na contact met het bestuur van Magentazorg is voorgesteld dat zij zouden gaan koken voor de woningen van Zuyder Waert; dit keer niet Japans maar gewoon koken met wat er al door de zorg besteld was.

Het was een groot succes en de bewoners hebben genoten van de heerlijke maaltijden. Er waren zelfs lekker hapjes gemaakt voor de mannenavond!

Fotogalerij

Koks koken op Zuyder Waert
Koks koken op Zuyder Waert
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.