Hoog Duinen komt in beweging tijdens de Nationale Balkongym

Hoog Duinen komt in beweging tijdens de Nationale Balkongym

5 juni 2021

Nationale Balkon Gym een initiatief dat vorig jaar gestart is vanwege de vele beperkingen door het corona virus, die ervoor zorgden dat ouderen niet meer of onvoldoende konden bewegen. En dat bewegen gezond is weten we allemaal. Niet alleen voor het lichaam maar ook voor de geest.

Vrijdag 4 juni was het de tweede Nationale Balkongymdag. Ook dit jaar zijn er vanwege de Corona nog steeds beperkingen. Zo kan onze gym juf Anne-Cathy haar wekelijkse gymlessen binnen nog niet aan de bewoners geven, terwijl dit een activiteit is waar veel van onze bewoners aan mee willen doen. Bewegen is niet alleen gezond voor lichaam en geest, maar daarnaast is het ook een leuke, gezellige en sociale activiteit om met elkaar te kunnen doen coronaproof. Vorig jaar werd het initiatief gestart door heel Nederland om met ouderen te gaan bewegen buiten op balkon. Onze bewoners hebben hier toen aan meegedaan onder leiding van onze gym juf Anne Cathy. Ook dit jaar hebben wij onze bewoners weer in beweging laten komen, lekker buiten omdat het prachtig weer was. De bewoners moesten wel weer even inkomen maar ze hebben er volop van genoten.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.