Gezellige activiteiten voor bewoners

Gezellige activiteiten voor bewoners

5 januari 2021

Ondanks alle aanpassingen die het coronavirus met zich meebrengt, hebben de bewoners van de Dijckhoeve ontzettend genoten van kerst en oud en nieuw. Er waren allerlei heerlijke versnaperingen.

Kerstmutsen & lekkernijen

Zo brachten twee vaste vrijwilligers een heerlijk, vers afgebakken tulband voor alle huiskamers met daarbij zalige chocolaatjes. Ook zaten er feestelijke kerstmutsen bij die de bewoners tijdens het nuttigen op deden. Wat was dat een leuk gezicht!
Op Oudejaarsdag genoten de bewoners van vers gerookte zalm en paling. Een collega bakte ook heerlijke oliebollen voor de bewoners.

Steentje bijdragen

We hopen heel erg dat we aan het eind van dit jaar kerst en oud en nieuw weer ‘normaal’ met de naasten kunnen vieren. Gelukkig voorzien de medewerkers wonen en welzijn de bewoners elke dag weer van gezellige activiteiten. Zo worden er lekkere dingen gebakken of leuke dingen gemaakt, er wordt gefietst en gewandeld en bijzondere gesprekken gevoerd. Deze maand is er elke dag tussen 08:00 en 20:00 uur een medewerker wonen en welzijn aanwezig om leuke activiteiten te ondernemen met de bewoners. We dragen allemaal ons steentje bij in deze bijzondere periode, zodat we de bewoners alsnog een leuke tijd bezorgen.

Fotogalerij

Gezellige activiteiten voor bewoners
Gezellige activiteiten voor bewoners
Gezellige activiteiten voor bewoners
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.