Familieavond De Dijckhoeve groot succes

Familieavond De Dijckhoeve groot succes

26 juli 2022

De Dijckhoeve organiseerde afgelopen week een familieavond en dat was een groot succes.

Na een hartelijk welkom door het team is iedereen verrast met een heerlijke Italiaanse maaltijd. Een medewerker van onze ICT afdeling doneerde twee schalen met lekkere vers gemaakte lasagne en onze medewerkers wonen en welzijn maakten er nog schalen pastasalades etc. bij.

Na de maaltijd trapten we dan ook voldaan af met het programma. Eerst deed manager zorg Thijs Tijsen een woordje en deelde de belangrijkste actualiteiten van de organisatie en van de locatie zelf. Ook de visie en kernwaarden van Magentazorg werden gedeeld t.w. hartverwarmend, samen en oplossen. De kernwaarde “samen” was een mooi bruggetje om het vervolgens over de zorgdriehoek, informele zorg en familieparticipatie te hebben. Er kwamen mooie gesprekken op gang.

Vervolgens stalden coördinerend verpleegkundige Rina en wonen en welzijn medewerker Renate allerlei attributen uit om aan de families te showen. Zo kwamen de Qwiek up, beleef tv, CRDL, slaaprobot, duofiets en nog veel meer aan bod en is verteld hoe deze kunnen worden ingezet. Ook is besproken wat familie van ons mag verwachten en wat wij van hen verwachten. Samenwerken hierin is ontzettend belangrijk. Zo is het bijv. mogelijk dat familieleden meehelpen met koken en daarna gezellig met hun geliefde mee-eten. Hoe mooi is dat?

De avond is afgesloten met een woordje van Truus van de cliëntenraad.
Na deze gezellige en informatieve avond waarin ook mooie gesprekken zijn gevoerd, ging iedereen voldaan naar huis.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.