Een kleine oppepper voor de kerstdagen

Een kleine oppepper voor de kerstdagen

10 januari 2022

Op vrijdag 17 december zijn voor de bewoners van De Daalder prachtige kerststukjes gemaakt door het wijkleercentrum Alcare. Wat een mooie middag is het geworden ondanks de uitbraak van corona.

 

Het maken van de kerststukjes zou dit jaar op een gezellige manier plaats vinden samen met een familielid lekker creatief zijn.

Helaas kwam er een corona uitbraak op de Daalder waardoor er een aanpassing gemaakt moest worden in het programma. De familieleden werden op de hoogte gesteld, en we hebben ervoor gekozen om mooie kerststukken te maken.

De begeleider welzijn had even paniek (hoe ga ik dit nu voor elkaar krijgen) maar ze had een mooi dealtje gesloten met bloembinder Schipper, en zoals afgesproken werden de bloemen op 17 december geleverd. 

Op 17 december kwam Ellis langs op de daalder, zij is een lerares van het wijkleerscentrum Alcare (school voor welzijn en helpende). Ze kwam langs om een kerst attentie te brengen vanuit de aktie kerstengel.

Ellis bleef nog even kletsen met de begeleider welzijn, en daar kwam het kesrtstukjes maken ter oren. Daarna kwam het mooiste gebaar wat we konden bedenken, Ellis zou samen met drie leerlingen kerststukjes komen maken voor iedere bewoner.

Wat een geweldig idee, en wat hebben ze een lol gemaakt.

Iedere bewoner heeft in deze bizarre tijd een prachtig kerststuk ontvangen en daar willen wij Schipper, de vrienden van Lauwershof en Wijkleercentrum Alcare voor bedanken.

 

 

 

Fotogalerij

Een kleine oppepper voor de kerstdagen
Een kleine oppepper voor de kerstdagen
Een kleine oppepper voor de kerstdagen
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.