Dagje uit naar Bergen aan Zee

Dagje uit naar Bergen aan Zee

31 mei 2021

De restaurants, dierentuinen en museaums gaan weer open, op de daalder zijn we gek op uitjes dus we hebben voor de bewoners weer een paar leuke uitjes gepland.

Het eerste uitje is naar Bergen aan Zee waar we genieten op het terras van De Duinerij in Bergen aan Zeek

Op 27 mei 2021 zijn de bewoners van huisje Wielsloot om 10.30 uur vertrokken in het magenta busje voor een paar uurtjes genieten bij restaurant de Duinerij. De bewoners genoten onderweg van alle mooie plekjes waar ze langs reden met dank aan de chauffeur. Na het busritje werd er eerst een kopje koffie gedronken. De bewoners genoten hier zichtbaar van. Na de koffie begonnen de magen te knorren en werd er een heerlijke lunch besteld. De pannenkoeken waren heerlijk. Toen de buiken gevuld waren hebben we nog een stukje gewandeld op over de boulevard. De bewoners vonden het een beetje koud, dus zijn we naar de bus gegaan en maakte ons op voor de busrit terug naar de daalder. Thuis aangekomen waren we lekker rozig. We hebben een heerlijke dag gehad en allemaal erg genoten.

Fotogalerij

Dagje uit naar Bergen aan Zee
Dagje uit naar Bergen aan Zee
Dagje uit naar Bergen aan Zee
Dagje uit naar Bergen aan Zee
de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.