Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten

Vanaf het najaar van 2022 organiseert Magentazorg een aantal themabijeenkomsten “Ouder worden in de wijk” voor (potentiële) cliënten en hun familie/mantelzorgers.

Magentazorg ambulante begeleiding

Ouder worden

‘Ben ik iets vergeten of is er iets anders aan de hand?’ Mensen hebben het soms lastig met ouder worden. Zeker als vergeetachtigheid zich meer voordoet. Vergeetachtigheid is niet alleen lastig en vervelend, maar kan ook beangstigend zijn.

U merkt dat er dingen anders gaan dan u gewend bent, maar ook uw partner of netwerk kunnen veranderingen opmerken. Hoe kunt u daar het beste mee omgaan? Bent u vergeetachtig of is er sprake van dementie? Uw partner of uw netwerk vraagt zich wellicht af: hoe kan ik hierin goed ondersteunen? Wat kunt uzelf nog doen en wanneer roept u professionele hulp in?

Thuiszorg

Thema bijeenkomsten

Dit zijn vragen en onderwerpen waar de zorg aan huis teams van Magentazorg iets in kunnen betekenen. Daarom organiseert Magentazorg in het najaar van 2022 verschillende thema bijeenkomst over beginnende dementie voor cliënten zorg aan huis en hun naasten.

Tijdens deze bijeenkomsten delen we kennis over dementie. Wat is het, wat gebeurt er daarbij in ons hoofd en hoe kunnen we het herkennen? Onze professionals op het gebeid van dementie vertellen u graag meer over dit onderwerp aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook wordt besproken welke hulp kan worden ingeroepen. Er is tevens gelegenheid om vragen te stellen.

Informatie over de eerstvolgende bijeenkomst volgt spoedig.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.