Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten

Magentazorg organiseert een aantal themabijeenkomsten “Ouder worden in de wijk” voor cliënten en hun familie/mantelzorgers.

Magentazorg ambulante begeleiding

Heeft u mantelzorgen?

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: mantelzorg(en). Als mantelzorger of als iemand die zorg ontvangt van een mantelzorger. Het is vaak geen bewuste keuze om mantelzorger te worden, maar het is iets wat je 'gewoon doet of moet´.

Als mantelzorger kan het soms lastig zijn om een goede combinatie te vinden tussen ontspanning en mantelzorgen. Ook als u misschien mantelzorg ontvangt, sluit dit niet uit dat u ook mantelzorg kunt bieden.

Thuiszorg

We helpen u graag op weg

Op woensdag 10 mei organiseert Magentazorg de themabijeenkomst ‘Heeft u mantelzorgen? Magentazorg helpt u graag op weg!' Tijdens deze bijeenkomst/markt verstrekken we informatie over bestaande mantelzorginitiatieven vanuit Magentazorg en over de mogeljikheden in de regio.

Iedere mantelzorgsituatie kent zijn unieke verhaal. Er zijn professionals aanwezig om mee te denken over uw situatie en uw vragen te beantwoorden. Kortom, we helpen u graag op weg!

broodje 8746-helpende

U bent van harte welkom

Graag nodigen we cliënten en mantelzorgers van Magentazorg uit voor deze themabijeenkomst:

  • Datum: woensdag 10 mei 2023
  • Tijdstip: van 14:00 tot 16:00 uur
  • Locatie: Revalidatiecentrum Magentazorg, Jupiterstraat 10, 1829 CA Oudorp

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door te bellen naar (072) 575 31 30 of een e-mail te sturen naar servicecentrum@magentazorg.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; dus meld u snel aan. Vol is vol.

We zien uw komst graag tegemoet.

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.