Meer over Rekerhof

Meer over Rekerhof

Rekerhof is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie bestaat uit 24 eenpersoonsappartementen en twee gezamenlijke huiskamers. Iedere bewoner heeft een eigen zit- slaapkamer, een keukenblok en een badkamer. Bewoners kunnen een wandeling maken over de gang. De gangen zijn ruim en huiselijk ingericht. In de gezellige nisjes en zitjes, kunt u onderweg uitrusten en van het uitzicht genieten.

  • Stedelijke omgeving
  • Winkelcentrum vlakbij
  • Kleinschalig wonen
  • Stadspark op loopafstand
richard_rood_hr2_magentazorg_dag_2_09_09_2020_1085_108

Structuur door dagbesteding

De locatie biedt veiligheid, structuur en een zinvolle en prettige dagbesteding. Dagelijks vinden er activiteiten plaats in de gezamenlijke huiskamers, zoals het spelen van een spelletje, luisteren naar muziek of deelname aan een groepsactiviteit. De beleving en de persoonlijke wensen van de bewoner staan hierbij centraal.

De afdeling heeft een vaste kapster en pedicure, maar u mag uiteraard ook kiezen voor uw eigen kapster en of pedicure. Het is mogelijk om samen met familieleden koffie te drinken in de recreatiezaal op de begane grond van ’t Rekerheem.

richard_rood_hr2_magentazorg_dag_2_09_09_2020_1085_7

Verse maaltijden

Dagelijks bereiden onze koks in de eigen keuken een verse maaltijd. Bewoners hebben dagelijks keuze uit twee menusoorten en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. De tafels worden voor elke maaltijd gedekt en er wordt zoveel mogelijk gezamenlijk gegeten.

Familieleden kunnen mee-eten, mits zij dit op tijd aangeven. De maaltijd wordt dan op het appartement geserveerd.

Rondleidingen en advies

Wilt u een keer een kijkje nemen op deze locatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

072 - 575 31 30 mail ons

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.