Heeft u mantelzorgen?

Heeft u mantelzorgen?

5 mei 2023

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: mantelzorg(en). Als mantelzorger of als iemand die zorg ontvangt van een mantelzorger. Het is vaak geen bewuste keuze om mantelzorger te worden, maar het is iets wat je 'gewoon doet of moet´.

Als mantelzorger kan het soms lastig zijn om een goede combinatie te vinden tussen ontspanning en mantelzorgen. Ook als u misschien mantelzorg ontvangt, sluit dit niet uit dat u ook mantelzorg kunt bieden.

We helpen u graag op weg
Op woensdag 10 mei organiseert Magentazorg de themabijeenkomst ‘Heeft u mantelzorgen? Magentazorg helpt u graag op weg!' Tijdens deze bijeenkomst/markt verstrekken we informatie over bestaande mantelzorginitiatieven vanuit Magentazorg en over de mogeljikheden in de regio.

Iedere mantelzorgsituatie kent zijn unieke verhaal. Er zijn professionals aanwezig om mee te denken over uw situatie en uw vragen te beantwoorden. Kortom, we helpen u graag op weg!

U bent van harte welkom
Graag nodigen we cliënten en mantelzorgers van Magentazorg uit voor deze themabijeenkomst:

  • Datum: woensdag 10 mei 2023
  • Tijdstip: van 14:00 tot 16:00 uur
  • Locatie: Revalidatiecentrum Magentazorg, Jupiterstraat 10, 1829 CA Oudorp

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door te bellen naar (072) 575 31 30 of een e-mail te sturen naar servicecentrum@magentazorg.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; dus meld u snel aan. Vol is vol.

We zien uw komst graag tegemoet.