Coronavirus

Informatie over het coronavirus

Op deze pagina treft u alle relevante informatie rondom het coronavirus.

Ontwikkelingen coronavirus oktober 2022

Het aantal besmettingen neemt toe in onze samenleving. Ook binnen Magentazorg staat corona weer op de agenda. Magentazorg volgt op hoofdlijnen vanzelfsprekend het beleid in Nederland. In Nederland is op dit moment het dragen van een mondkapje (ook wel mondneusmasker) nergens verplicht. Mensen met een kwetsbare gezondheid wordt geadviseerd een mondkapje te dragen om zichzelf te beschermen. Altijd geldt: houd rekening met elkaar en respecteer de keuzes van mensen die een mondkapje willen blijven dragen. Geef elkaar de ruimte.

Het blijft zoeken tussen professionele veiligheid bevorderen en anderzijds de menselijk maat behouden in onze verpleeghuizen. Binnen alle locaties van Magentazorg kiezen wij voor een praktisch insteek. Dit houdt in:

  • Indien er sprake is van een coronavirusbesmetting vindt u bij de entree van de locatie/afdeling informatie over de maatregelen, die wij nemen voor uw en onze veiligheid. Wij vragen u deze maatregelen te respecteren.
  • Eerste contactpersonen worden uiteraard op maat geïnformeerd over een coronavirusbesmetting bij hun naasten.
  • Bij het betreden van een locatie zijn handdesinfectie en mondkapjes beschikbaar.
  • U wordt verzocht thuis te blijven als u klachten heeft die passen bij het coronavirus.

 

 

de-dijckhoeve

Vragen?

Neem contact met ons op:

locatie-wijkteams

Locaties en wijkteams

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een locatie of wijkteam. In het overzicht vindt u alle gegevens.

klachten-complimenten

Klachten & suggesties?

Magentazorg staat voor goede zorg en dienstverlening. Wij willen zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij niet aan uw verwachtingen of heeft u een suggestie? Dan horen wij dat graag.